RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș atenționează: „Cu jucătorii tineri poți să faci față să nu retrogradezi!”

/ 23 ianuarie 2012

Pentru prima dată de la venirea sa la Pandurii, antrenorul Petre Grigoraș s-a arătat nemulțumit de politica de transferuri a clubului său.

De la terminarea turului, Grigoraș le-a cerut conducătorilor clubului gorjean aducerea a 2-3 jucători care să acopere plecările lui Chiricheș, Stromajer și Vranjes, însă până acum nu a primit nimic la nivelul jucătorilor pe care îi are dja în lot. Președintele Marin Condescu pare să-i forțeze mâna antrenorului să joace doar cu jucători promovați de la echipa a doua, iar din partea președintelui executiv, Eugen Pîrvulescu, a primit în probe jucători de un slab nivel, jucători pe care Grigoraș i-a respins deja.

Tehnicianul Pandurilor își anunță conducerea că performanța nu se poate face doar cu jucătorii tineri, în cazul în care nu va primi jucători care să corespundă cerințelor sale, atunci și nivelul obiectivelor trebuie ajustat: „Cu jucătorii tineri poți să faci față să nu retrogradezi, dar așa cum ne-am prezentat în tur speram să ne păstrăm lotul. Aceasta este politica clubului, s-a spus că în afara plecării lui Chiricheș rămânem cu același lot și, cu 2-3 achiziții, ne luptăm și noi pentru o clasare cît mai sus. În condițiile în care nu putem să aducem nimic și am pierdut atâția jucători, mai apar și accidentările, din păcate nu ne putem gândi decât la alt obiectiv…”, a declarat Grigoraș după meciul cu MSV Duisburg.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • jean spune:

    felicitari grigoras

  • Liviu spune:

    pai si ce condescu vrea altceva decat sa creasca 2-3 jucatori sa ii vanda in fiecare an de unde atata performanta cred ca domnul grigoras se afla intr-o mare eroare crezand ca la club se vrea performanta cred ca acum isi da si dumnealui seama de lucrul asta

  • dan spune:

    grigoras deja se mintea singur si nu avea curajul sa spuna adevarul,iar de achizitii numai vorbe-n vant…..
    condescu este omul banului si profitului maxim,iar politica lui a fost mereu a supravietuirii pe bani putini….
    temelescu si parvulescu stau in antalya si-l prostesc pe grigoras cu lotul actual,oare ce interese pot avea ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.