RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer negociază cu Oțelul Galați

/ 21 ianuarie 2012

Dat aproape de un transfer la pachet cu Vranjes la FC Vaslui, slovenul Jaka Stromajer are șanse mari de a continua în acest sezon în tricoul campionilor de la Oțelul.

Într-o intervenție la Digi Sport 1, Marin Condescu a confirmat faptul că impresarul Zvonko Milojkovic i-a transmis faptul că atacantul sloven este aproape de a semna cu Oțelul: „Stromajer își definitivează astăzi ultimele detalii ale transferului la Oțelul Galați. El pleacă de la Pandurii din cu totul alte motive decât cele fotbalistice. Noi ne-am înțeles cu cei de la Vaslui, dar înțeleg, de la impresarul lui Jaka Stromajer, că au pornit tratativele și sunt în discuții avansate cu cei de la Oțelul Galați”, a declarat președintele Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    sa scape de el cat mai repede… prea multe talente pentru un jucator mediocru . si acel vranjes a prins cateva meciuri bune si merge cu nasul pe sus..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.