RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer a primit două etape de suspendare

/ 9 noiembrie 2011

Unul dintre cei doi panduri care au jucat în toate cele 13 etape scurse din acest campionat va lipsi în următoarele două etape.

După cartonașul roșu primit în minutul 80 al meciului cu Oțelul Galați, atacantul sloven Jaka Stromajer a primit din partea Comisiei de Disciplină o suspendare de două etape, așa că singurul jucător care mai are încă șanse de a juca în toate meciurile Pandurilor din acest sezon rămâne Valentin Lemnaru.

Stromajer a văzut cartonașul roșu destul de ușor în meciul pierdut în fața Oțelului, chiar președintele CCA, Ion Crăciunescu menționând acest lucru în analiza etapei considerând totodată că nu a existat nici intensitate care să justifice primirea unui cartonaș roșu. Totuși, un cartonaș roșu primit rămâne valabil, excepție făcând doar cele primite de Martinovic și Stanca într-un context cu totul diferit, așa că Jaka Stromajer a primit pedeapsa minimă din partea comisiei și va rata meciurile cu FC Vaslui și Rapid.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.