RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii joacă cu Concordia fără Voiculeț

/ 10 decembrie 2011

În afara vechilor probleme medicale din lotul Pandurilor, care i-au pierdut pe Băcilă și pe Pleașcă pentru perioade mai mari de timp, și cele disciplinare, Stromajer și Vranjes fiind practic fără viitor la echipa gorjeană, la meciul cu Concordia Chiajna va lipsi și Claudiu Voiculeț.

„Din punct de vedere medical avem tot lotul la dispoziție, avem doar o problemă legată de cartonașe, Claudiu Voiculeț este suspendat, dar sunt sigur că, așa cum a fost și la alte întâlniri, cel care-l va înlocui o va face cu brio”, a anunțat Marian Dinu, secundul Pandurilor. Acesta consideră o pierdere grea lipsa lui Voiculeț din lotul Pandurilor la acest meci, dar este sigur că se va găsi o soluție bună pentru suplinirea mijlocașului echipei gorjene: „E adevărat că va fi greu fără Voiculeț, dar cred că mai avem și alți jucători care să poată să-și scoată ușor adversarii din joc prin dribling, ar fi o ocazie pentru jucătorii care au evoluat mai puțin, așa cum este cazul lui Cristea. Sunt mai multe soluții. Se va alege primul unsprezece și în funcție de randamentul de la antrenamente”, a mai declarat Marian Dinu.

La meciul din ultima etapă a turului, cu Concordia Chiajna, luni de la ora 20:00 pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, Grigoraș nu va putea avea pe teren mai bine de jumătate din echipa cu care începea sezonul: Pleașcă, Băcilă, Voiculeț, Stromajer și Vranjes, acestora adăugându-li-se și Grecu, tranferat după prima etapă la Universitatea Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.