RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a înclinat la Noci în Cupa Cupelor

/ 27 noiembrie 2011

Manșa tur a dublei cu Pallamano Intini Noci din Cupa Cupelor a fost pierdută de Energia Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 26-25 (11-14), însă calificarea se va juca pe 3 decembrie, la Târgu Jiu.

Meciul a început destul de crispat de amble părți, s-a marcat destul de puțin, iar portarul Dragomir s-a remarcat cu 4 parade în primele 7 minute de joc. Gazdele au condus cu 3-1, dar Energia a revenit și a preluat conducerea conducând cu 4-5, iar apoi s-a distanțat la cinci goluri, tabela indicând la un moment dat 5-10. Diferența de trei goluri cu care Energia a condus la pauză, când tabela arăta 11-14, s-a menținut o bună perioadă din repriza secundă, gorjenii au condus cu 15-18, dar gazdele s-au apropiat la un singur gol, 17-18. Elevii lui Liviu Andrieș au marcat trei goluri consecutive și Energia părea să se fi desprins în câștigătoare la scorul de 17-21, numai că a urmat o cădere inexplicabilă a gorjenilor. Italienii au punctat în fața unei echipe fără replică și înaintea ultimelor minute de joc Pallamano Intini Noci conducea la trei goluri, 26-23. Finalul a aparținut însă Energiei, după ce Vali Popescu a făcut ca tabela să arate 26-24, Energia a ratat o aruncare de la 7 metri pentru ca în ultimele secunde tot o aruncare de la 7 metri, transformată de Asoltanei, să facă diferența de pe tabelă minimă, scor 26-25, scor de la care va începe și returul de la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • UnGorjan'RAzvan spune:

    Au facut un joc bun pacat ca au pierdut.Au condus pana in ultimele 10 minute…Acest lucru l-am vazut pe internet , meciul fiind transmis pe site-ul italienilor…In ultimele 10 minute nu stim ce a pus presiune pe echipa , poate faptul ca omul de nationala Paius cel sustinut din umbra de Gore Popescu si nu stim de ce a jucat execrabil ca de obicei…in nota lui obisnuita.Mi s-a parut ca nu stie unde este poarta in acel oras din Italia , si poate se gandea la vila pe care vrea sa si-o construiasca din salariul oferit de Domnul Gore Popescu.Apropo Domnule Popescu ce salariu are acest PAIUS care nu inscrie un gol in poarta echipei adverse, el fiind un jucator de nationala ? Cine il tine pe aceasta precum si pe Jean Mazilu accidentat , Geica pe care nu stim ce salariu are dar este tinut degeaba si care nu a jucat nici un minut dupa statisticile mele care sunt un fan inrait al handbalului , un Udristoiu care la fel nu a jucat de-a lungul timpului in echipa noastra , un Razvan Mledenciu care de la meci la meci e mai bun , un Mocanu care la primul meci s-a zbatut ffoate mult pe teren cum nu fac altii din echipa ; Un DRAGOMIR care ne-a salvat poarta in primele 40-50 minute (il felicit) si altii care au ratat sau nu au invatat handbal..(nu pot sa ma gandesc)…..Eu ca si prietenii mei de aici din afara targu-jiului care venim la aceste meciuri de handbal si la meciurile Energiei la Baschet ne-am dat seama de dorinta antrenorului Liviu Andries care e de-al nostru din Gorj si consideram ca doreste binele echipei si ne-au placut fazele facute de echipa ….ne-am dat seama ca poate acolo nu a fost ascultat de cei ca Paius,Mazilu,Apolzan si altii care i-am vazut nerespectanduii deciziile…nu intelegem ce se intampla la aceasta echipa …De ce sunt tinuti in brate acesti jucatori ??? Gen PAIUS SAU ALTII ? Nu intelegem de ce echipa nu joaca un handbal foarte bun chiar poate datorita restantelor si stim ca banii sunt luati la fotbal de catre Condescu si haita lui de haiduci in ale sportului gorjean si ale mineritului si stam sa ne rugam ca aceste echipe de fotbal , baschet si handbal sa fie conduse de oameni capabili care doresc sa umple stadionul si sala polivalenta la toate meciurile pe bani putini dar de oameni care iubesc sportul si in gorj sunt foarte multi oameni care iubesc sportul !!!!!!!!!!!!!!!!!!Imi cer scuze daca am gresit la exprimare dar sunt care nu pierd aceste meciuri…am fost si sunt alaturi de aceste 3 echipe …eu si prietenii mei care nu pierd nici un meci de fotbal venim mai rar la meciurile de handbal dar ori de cate ori avem ocazia ii privim la televizor sau internet.Speram sa prindem si noi bilete pentru meciul de sambata si vom fii alaturi de echipa !!!!!

  • iubesc'energia spune:

    Iata ca Stanga a aparut printre noi….Domnule Cristi Constantinescu vazand ca ati scris asemenea articol mi-am adus aminte ca acest MAREEEEEEEE jucator de national PAIUS a fost convocat la lotul national de cel care a cheltuit in descur de cateva luni de zile miliarde sute de mii de euro aducandu-si proprii fii la echipa Energia unde a provocat daune de miliarde de lei , fara nici un rezultat plauzibil…..Daca imi aduc bine aminte a avut un jucator care nu a luat decat 2 cartonase rosii si nu a jucat decat cateva meciuri 4-5 la numar…OARE CINE I_A TINUT PE ACESTI DEZASTRUOSI FINANCIAR AI CLUBULUI ? CINE le-a promis si le-a dat salarii exorbitant de mari ????? Banuim ca tot un om care a crezut ca-si face reclam…sau a avut poate alte castiguri necunoscute…Domnul stanga isi ducea in canonament echipa la vila lui la Constanta …. pe banii cui oare ???? ai clubului ???? Stau si ma gandesc cu cate datorii sau bani in plus a ramas clubul dupa plecare lui Stanga&Comp sau cine a pierdut la aceste afaceri ?????? As vrea un raspuns daca se poate !!!!!! E pacat ca din acest punct de vedere , acest minunat club’ care ne aduce bucurii la cei de la handbal si baschet a fost condus din umbra poate ca de un partid !! sau un om care si-a urmat interesele personale ! strict ale dansului !!! Oricum nu conteaza aceste fapte , poate ca eeste un Dumnezeu sus deasupra hotilor care ne mananca si ne omoara cu zile si acesta isi va spune cuvantul !!! O doamne ma rog la tine sa vii pe pamant sa faci dreptate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daca eu sufletul tau neprivenit am gresit cu aceste afirmatii bate-ma pe mine daca nu bate pe cei care au avut fraiele in mana si cei care au facut ce au vrut … !!!Doamne Ajuta !!SUCCES ENERGIAAA !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.