RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Mocanu: „Consider că pot să-l suplinesc pe Giotoiu”

/ 22 noiembrie 2011

Noul pivot al Energiei, Marius Mocanu, consideră că i s-a ivit o oportunitate de care trebuie să profite, să joace și să progreseze.

Mocanu a fost deja trecut pe lista înaintată celor de la EHF, așa că va putea evolua și în mciul de la Noci: „Se pare că s-a rezolvat transferul, voi evolua şi în Cupa Cupelor. Mă bucur foarte mult şi sper să ajut echipa cât de mult pot. Consider că este un pas înainte pentru că la Constanţa nu puteam să joc şi, cum se ştie, orice sportiv are nevoie de jocuri. Am considerat că cel mai bine e să vin la Energia Pandurii, s-a ivit şi “ocazia” după accidentarea lui Paul Giotoiu. Vin de la campioana ţării şi consider că pot să-l suplinesc pe Giotoiu. Dacă am ajuns acolo înseamnă că am valoare. Deocamdată, sunt sub formă de împrumut. Energia mi-a lăsat o impresie bună. Se vede şi în campionat, locul 3. Echipă muncitoare, bună.” a declarat Marius Mocanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.