RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au plâns după jocul de la Vaslui

/ 21 noiembrie 2011

Norocoasa victorie a celor de la FC Vaslui în faţa Pandurilor a adus la finalul meciului de duminică o dezamăgire cruntă  în vestiarul echipei gorjene.

Tristeţea  a fost atât de mare la sfârșitul meciului de la Vaslui încât o parte dintre elevii lui Petre Grigoraş au scăpat lacrimi, deşi tehnicianul Pandurilor a încercat să-i îmbărbăteze şi să-i felicite. Cum în campionatul Ligii I urmează pentru Pandurii acum o altă partidă extrem de dificilă, antrenorul formaţiei gorjene speră să-şi recapaciteze elevii în această săptămână: „Adevărul e că după cum cum au evoluat la Vaslui, chiar i-am felicitat pe jucători, era normal să o fac, pe mine mă interesează cel mai mult atitudinea lor şi jocul per amsamblu. Echipa Vasluiului valorează de 5 sau de 10 mai mult ca a noastră. Fotbaliştii mei aveau lacrimi de supărare şi de nervi după joc. Fiecare îşi reproşa anumite lucruri, eu nu am avut de făcut nici un reproş după un astfel de joc. Mi-a părut rău de ei, Adi Rusu, care este un jucător extrem de determinat, a plâns în vestiar, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. Şi eu, cu atât mai mult, îl înţeleg şi regret ce s-a întâmplat pentru că acel punct ne ţinea pe locul 6. Însă, vom încerca să ne mobilizăm în continuare, important e ca jucătorii să nu-şi piardă speranţa, să nu cădem în partea cealaltă. Sper să-i conving în această săptămână că e cazul să mergem mai departe, mai ales că ne aşteaptă un alt joc foarte greu, cu Rapid”, a declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.