RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul vrea să se reabiliteze învingând Oltchimul

/ 17 noiembrie 2011

Jiul Rovinari a risipit în doar două runde un avans care părea confortabil la un moment dat, iar acum, înaintea meciului din deplasare cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, în cazul unui eșec, riscă să piardă primul loc în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Eșecurile surprinzătoare din ultimele două etape, ultimul, în fața celor de la Atletic Bradu, chiar șocant, au făcut ca antrenorul Cătălin Trofin să aibă o discuție serioasă cu elevii săi: „Am vorbit cu băieții și le-am spus că nu trebuie să părăsim acum primul loc. Ar însemna că am muncit ca proștii prin cantonamente, vara, pe căldură. Ar fi păcat să dăm tocmai acum cu piciorul în găleata cu lapte. Cred că băieții sunt mai motivați, acum așa îi simt. S-au luat și salariile și toată lumea se gândește doar cum să spargem ghinionul acesta care s-a abătut asupra noastră de două etape, meciuri în care nu ne-am regăsit și am pierdut”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

Meciul de la Râmnicu Vâlcea este unul extrem de dificil, Oltchimul fiind în revenire de formă, cu victorii contra celor de la Ghecon și Girom Albota și cu un egal obținut în deplasare la Prometeu: „Întâlnim o echipă ambițioasă, destul de motivată și avem și probleme de lot. Cârciumaru este suspect de ruptură de menisc. Este o mare pierdere pentru noi. A lipsit la Motru și am luat două goluri pierzând meciul, iar cu Atletic Bradu s-a accidentat în minutul 10 și, tot fără el, am luat bătaie de la ultima clasată”, a mai declarat Cătălin Trofin. Acesta a dă o valoare extrem de mare unui eventual succes al Jiului în această etapă: „O victorie ar fi aur pentru noi. Să câștigăm acum la Vâlcea, după sincopele avute, ar fi cea mai amre eliberare pentru noi. Nici psihologii n-ar putea face o treabă mai bună!”, a încheiat antrenorul principal al celor de la Jiul Rovinari.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.