RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă importantă pentru echipele gorjene în Liga a III-a

/ 17 noiembrie 2011

În timp ce Jiul Rovinari se luptă pentru păstrarea fotoliului de lider al seriei a IV-a, Minerul Motru încearcă să prindă din nou podiumul, Minerul Mătăsari să se îndepărteze de zona periculoasă, iar Pandurii II Târgu Jiu să o părăsească.

După ce în această săptămână și-a întărit stafful tehnic prin aducerea lui Nicolae Ungureanu pe postul de director tehnic, Minerul Mătăsari speră la un succes pe propriul teren în fața celor de la Prometeu: „Nae Ungureanu s-a apucat deja de treabă, dar îi trebuie ceva timp să se acomodeze la echipă, să-i cunoască pe băieți. Conlucrează cu Marcel Ploae și, împreună, trebuie să urce această echipă în clasament acolo unde îi este locul. Sperăm să părăsim cât mai repede zona periculoasă și un prim pas îl putem face chiar în acest meci, cel cu Prometeu Craiova”, a declarat Adelin Șolea, directorul sportiv al mătăsărenilor, pentru www.sportingorj.ro.

Minerul Motru a învins acum două etape pe teren propriu pe Jiul Rovinari, dar în runda precedentă s-a înclinat în fața celor de la Gaz Metan II Mediaș, așa că au rămas la 4 puncte în spatele rovinărenilor chiar și după cel de-al doilea eșec consecutiv al elevilor lui Trofin. Motrenii cred în continuare în șansa lor și pentru ca aceasta să rămână doar o iluzie, meciul cu Metaloglobus nu trebuie să aibă decât o variantă, 1 solist.

Pandurii II Târgu Jiu a început să respire din nou, a câștigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, 3-1 cu Gaz Metan II Mediaș și 1-0 cu Metaloglobus, dar pentru a părăsi zona minată a clasamentului are nevoie și de puncte aduse din deplasare, iar meciul de la Vișina Nouă ar putea fi o oportunitate de a ieși din nou în evidență deși un succes acolo ar putea fi considerat o surpriză.

Jiul Rovinari are o deplasare destul de grea, un meci contra celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă incomodă, cu rezultate contradictorii, care însă poate mai mult decât locul ocupat în clasament. Trupa lui Cătălin Trofin are însă ocazia să-și demonstreze în primul rând sieși că are forța de a trece peste eșecurile din ultimele două runde, asta dacă pretinde că are dreptate atunci când visează la promovare.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.