RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACSU Târgu Jiu, campioană de toamnă în Seria B a Diviziei A

/ 13 noiembrie 2011

Fetele de la ACS Universitar „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu au reușit performanța de a termina turul pe primul loc în seria B a Diviziei A de handbal feminin la prima participare a echipei în acest campionat.

Echipa condusă de antrenorii Iulică Andrieș și Ion Todea a învins în ultima etapă a turului, pe teren propriu, cu 31-22 (17-12) pe CS Mureș Târgu Mureș la capătul unei partide dominate în totalitate de jucătoarele gorjence. După ce au condus cu 8-2, elevele lui Andrieș au ridicat puțin piciorul de pe accelerație și oaspetele s-au apropiat la doar două lungimi, însă până la pauză ACSU Târgu Jiu s-a distanțat la cinci goluri, scor 17-12.

Repriza secundă a fost și ea la discreția gorjencelor, care au forțat vreme de 10 minute, între minutele 40 și 50, și s-au distanțat la zece goluri de echipa vizitatoare, scor 26-16. Finalul a găsit o difererență de nouă goluri între cele două echipe, scor 31-22 și o echipă în culmea fericirii, ACSU Târgu Jiu sărbătorind faptul că va petrece vacanța de iarnă în fotoliul de lider al seriei la doar câteva luni de la înființarea echipei.

ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu – Mureș Târgu Mureș 31-22 (17-12)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 250

ACSU Târgu Jiu: Feraru, Diaconu (1), Gruia, Florea (1), Boiașu (4), A. Predoi (2), Buncilă (3), Cățelu (2), Giurcan, G. Predoi (10), Enache (1), D. Predoi (7), Brânzei, Nacu. Antrenori: Iulică Andrieș și Ion Todea.

Mureș: Peter, Ungureanu, R. Tamaș, C. Rad (7), Cioban (1), Pista, Serediuc (2), T. Rad, Farkaș, Moloci (6), I. Tamaș (3), Nagy (3). Antrenor: Teodor Rad.

Arbitri: Marius Dănuleț și Mihnea Iordache.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.