RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Odată cu revenirile lui Mocanu şi Steffel vom arăta bine”

/ 11 noiembrie 2011

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, anticipează un meci foarte disputat între echipa sa și CSM București, dar speră că revenirile lui Steffel și Mocanu vor reprezenta un atu important pentru gorjeni în căutarea unei victorii extrem de importantă.

„Garantez că și CSM București şi noi vom juca bine. Ei traversează o perioadă bună, noi venim după o perioadă mai grea, dar odată cu revenirile lui Mocanu şi Steffel vom arăta bine. CSM București joacă bine, noi trebuie să fim atenţi în apărare că au jucători buni tineri şi experimentaţi. Trebuie să jucăm bine, nu spun că e un meci greu, dar e un joc important pentru noi. Nimeni nu se gândeşte că am putea pierde meciul cu CSM. Nu există această variantă, nu se va întâmpla să pierdem. O să vedeţi!”, a declarat tehnicianul Energiei.

Partida dintre Energia Rovinari și CSM București, contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A de baschet masculin, este programată a se disputa duminică, 13 noiembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:30, și va fi televizată în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.