RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut cu 42-33 meciul amical cu Al Sadaqa

/ 30 octombrie 2011

Ce a mai rămas la dispoziția lui Andrieș din echipa Energiei a disputat un meci amical cu echipa libiană Al Sadaqa, echipă antrenată de Aihan Omer, gorjenii pierzând cu 42-33 partida disputată la Reșița.

În aceste zile, trei dintre titularii Energiei joacă pentru România la Trofeul Carpați, Asoltanei și Păiuș pentru lotul A, iar Giotoiu la lotul B, în vreme ce Mledenciu și Geică au fost chemați la echipa de tineret, așa că Andrieș a avut un lot extrem de subțire ținând cont și de faptul că Ionuț Mazilu este și el accidentat. „A fost un meci de pregătire în care eu nu am putut sa beneficiez de tot lotul şi datorită faptului că avem cinci jucători care fac parte din loturile naţionale. Iar în acest context abia am reuşit să încheg un „şapte” de bază la ora respectivă, dar care evident nu a dat roade. Mă aşteptam la acest lucru, noi venim şi după o perioadă de pregătire fizică afară, nu am lucrat cu mingea, iar acest lucru s-a văzut în acest meci. După a vacanţă de cinci zile şi după cinci zile de pregătire fizică, prestaţia din punct de vedere handbalistică a fost mai slăbuţă. Mă aşteptam la această situaţie şi nu am avut mari pretenţii de la acest meci”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului gorjean, Andrieș referindu-se la formula inedită de echipă pe care a trebuit să o folosească la acest meci și contextul în care s-a disputant această întâlnire.

Un aspect pozitiv al meciului pierdut de Energia în fața echipei africane îl reprezintă revenirea lui Ciprian Șandru, interul gorjenilor fiind de multă vreme indisponibil din cauza unei accidentări care a necesitat și o intervenție chirurgicală: „De remarcat după acest meci este faptul că am reuşit să îl folosesc 15-20 de minute şi pe Ciprian Şandru. El venea după o accidentare şi să sperăm că de acum înainte va reintra în programul normal al echipei”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.