RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut categoric în faţa campionilor de la HCM

/ 18 septembrie 2011

             Handbaliştii Energiei nu au făcut faţă echipei campioane decât în prima jumătate a primei reprize, HCM Constanţa câştigând fără drept de apel meciul disputat la Constanţa cu scorul de 42-31 (21-13).

„Am început meciul bine, am fost aproape de ei în primele 23-24 de minute, când eram la trei goluri de ei, dar după un time-out în care ne-am propus să eliminăm greşelile şi să forţăm egalarea, atunci am început să facem tot mai multe greşeli neforţate şi atunci s-au dus la opt goluri de noi. În repriza a doua am reuşit să ne apropiem la şase goluri, dar după ce, pe final, am introdus rezervele şi am jucat cu Mledenciu, Geică şi Udriştoiu diferenţa a fost prea mare şi gazdele s-au detaşat şi mai mult”, a explicat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Liviu Andrieş diferenţa mare la care echipa sa a pierdut la malul mării. Tehnicianul târgujian găseşte însă şi aspecte pozitive la această înfrângere: „Eu zic că am avut destule momente bune, cu apărare bună şi atacuri periculoase, îndeosebi în debutul partidei. Cel mai bun lucru este însă că nu avem niciun jucător accidentat după acest meci, aşa că lotul nu va fi afectat din acest punct de vedere pentru meciul din etapa viitoare. Avem un meci important, cu CSM Satu Mare, care a terminat la egalitate în această rundă pe propriul teren cu CSM Ploieşti şi probabil că va veni montată la Târgu Jiu să recupereze punctul pierdut acasă”, a mai spus Andrieş.

HCM Constanţa – Energia Pandurii Târgu Jiu 42-31 (21-13)

Sala Sporturilor Constanţa

Energia: Dragomir, Rădulescu, Apolzan(6), Asoltanei (6), Păiuş (4), Enache (3), A. Popescu (3), Mazilu (3), Ilieş (2), Giotoiu (2), Mledenciu (2), V. Popescu, Geică, Udriştoiu.

www.sportingorj.ro

 

 

 

 

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.