RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Şchiopătând puţin, cu capetele plecate, dar e o calificare…”

/ 27 octombrie 2011

Tehnicianul Pandurilor speră ca jucătorii săi să înveţe ceva din calificarea grea obţinută chiar şi în condiţiile în care gorjenii au jucat în superioritate minute bune.

Grigoraş spune că vina nu le aparţine jucătorilor, ci lui: “Întreaga responsabilitate este a mea pentru că, din păcate, am fost total neinspirat cu cele trei schimbări. Eu sunt principalul vinovat, dar până la urmă e bine că am trecut mai departe în cupă. Şchiopătând puţin, cu capetele plecate, dar e o calificare… Rămâne un semn de întrebare pentru viitor”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Chiar dacă a luat asupra sa vina jocului modest din optimile cupei, jucătorii Pandurilor ar trebui să fie atenţi în continuare pentru că Grigoraş şi-a notat şi aspectele negative dezvăluite de unii dintre jucătorii veniţi de pe bancă: “Personal, m-am edificat în privinţa anumitor jucători şi îmi dă posibilitatea să-i trezesc la realitate după un astfel de meci. Sunt convins că cu totul altfel va fi următoarea partidă din campionat. Poate am ajuns şi noi la un moment când echipa a căzut puţin. E o lecţie că poţi să joci şi cu trei oameni în plus şi dacă nu respecţi anumite reguli fotbalul te pedepseşte”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.