RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ LIGA A III-A / Jiul Rovinari – Metaloglobus Bucureşti

/ 27 octombrie 2011

Elevii lui Cătălin Trofin par a avea o misiune relativ uşoară în runda a XI-a a seriei a IV-a din Liga a III-a, liderul întâlnind pe teren propriu echipa bucureşteană Metaloglobus.

După succesul din etapa trecută, 1-0 în deplasare cu echipa secundă a celor de la Gaz Metan Mediaş, Jiul Rovinari s-a detaşat la cinci puncte de principalele contracandidate la promovare, Minerul Motru şi Girom Albota, iar oficialii rovinăreni îşi doresc păstrarea acestui avans. „A fost un meci dificil la Mediaş, am câştigat şi cu oarecare noroc, dar dacă tot am câştigat, acum trebuie să facem tot posibilul să nu risipim aceste puncte foarte importante pe care le-am câştigat în deplasare. Am stat mai bine de jumătate din acest tur de campionat pe primul loc ceea ce înseamnă că ne merităm poziţia”, a declarat Constantin Podaru pentru www.sportingorj.ro.

Referitor la meciul de vineri cu Metaloglobus Bucureşti, antrenorul Jiului spune că este o echipă imprevizibilă, dar de care băieţii lui pot trece: „Aşa cum mai spuneam, mai mult decât de adversari ne temem de noi. Sper ca jucătorii mei să fi înţeles că trebuie să ne menţinem la acelaşi nivel de concentrare până la final. Metaloglobus este o necunoscută pentru noi, este o echipă nouă venită în serie, care a înregistrat rezultate contradictorii în acest sezon. Dacă vom juca fără a desconsidera adversarul şi concentraţi la obiectivele pe care le avem, putem să învingem această echipă şi este foarte important să o facem”, a declarat Trofin, antrenorul principal al celor de la Jiul Rovinari.

Meciul dintre Jiul Rovinari şi Metaloglobus Bucureşti se va disputa vineri, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul Tineretului din Rovinari, tot vineri, în aceeaşi rundă vor juca şi alte echipe gorjene, Pandurii II Târgu Jiu va primi replica celor de la Gaz Metan II Mediaş la Târgu Jiu, iar Minerul Mătăsari va evolua în deplasare la FCM Târgovişte. Minerul Motru va juca sâmbătă, tot de la ora 15:00, în deplasare, la Prometeu Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.