RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Badea: „Pandurii a demonstrat forţă de joc”

/ 23 octombrie 2011

Fostul antrenor al Pandurilor, acum tehnician pe banca celor de la U Cluj, Ionuţ Badea, a plecat învins de la Târgu Jiu, dar a lăudat jocul echipei gorjene.

Ionuţ Badea crede că echipa sa avea şanse de a pleca neînvinsă de la Târgu Jiu dacă nu ar fi ratat ocazii mari în momente cheie ale partidei: „A fost o partidă încrâncenată, aşa cum mă aşteptam de la început. Începutul de partidă a fost pentru noi destul de firav după care, uşor, uşor, am reprins gustul ocaziilor. Dacă am fi reuşit să înscriem la ocaziile lui Cojocnean momentele jocului ar fi stat puţin diferit. Pandurii a demonstrat o forţă de joc destul de bună, ne-a pus în dificultate de multe ori. Felicit Pandurii. Au avut un joc bun, un joc cu care multe echipe vor avea probleme în Liga I. La finalul partidei pot să spun că este o victorie meritată pentru Pandurii. Mai sunt încă şase etape, nu pot spune dacă Pandurii este revelaţia turului de campionat, dar joacă un fotbal frumos, plăcut, care va pune probleme multor echipe”, a declarat Ionuţ Badea după înfrângerea suferită de U Cluj în faţa Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.