RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia începe să devină echipa dorită de Andrieş

/ 16 octombrie 2011

Partida cu Universitatea Cluj a constituit un examen important pentru Energia şi Liviu Andrieş este bucuros că a reuşit să întoarcă în favoarea sa un moment destul de delicat în debutul întâlnirii.

„Mă aşteptam să fie un meci greu. Clujul are echipă bună, jucători care pot să facă diferenţa. Am început mai greu, dar am găsit soluţia salvatoare. Am schimbat sistemul de apărare, asta i-a incomodat vizibil şi am reuşit să revenim în joc”, a explicat Andrieş mişcarea ce i-a adus Energiei victoria în ultima etapă de campionat.

Chiar dacă în ultima parte a perioadei de pregătire şi în debutul campionatului Energia părea o echipă uşor debusolată, Andrieş a reuşit să-şi repună corabia pe linia de plutire rapid şi echipa a obţinut patru victorii consecutive: „Se vede că încet-încet facem o echipă, o echipă pe care mi-o doresc eu, cu o apărare foarte agresivă şi o faza a doua mortală. Toată echipa şi-a făcut treaba în meciul cu Universitatea Cluj. Dragomir venea după două jocuri mai puţin reuşite, dar acum a făcut un meci bun şi şi-a adus şi el contribuţia la acest succes”, a mai punctat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.