RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a pierdut două puncte în prelungiri la Târgu Mureş

/ 1 octombrie 2011

Pandurii Târgu Jiu a condus în două rânduri la Târgu Mureş, 2-1 şi 3-2, dar a trebuit să se mulţumească cu un singur punct, fiind egalată în minutul 92.

Fără Vlad Chiricheş, în continuare accidentat, gorjenii au dominat prima parte, dar au plătit din nou tribut fazelor fixe. Centrarea lui Topic dintr-o lovitură liberă a fost deviată decisiv de Lemnaru şi Iencsi a marcat din şase metri în ultimul minut la primei părţi. Trebuie supus că Lemnaru, scăpat singur cu portarul, fusese oprit eronat de asistentul Hulubei în minutul 39 pe motiv de offside.

Gorjenii au început tare partea a doua şi au întors rezultatul în cinci minute. Vranjes a egalat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri şi Cardoso a finalizat cu un şut imperial contraatacul fabulos purtat de Nistor.

FCM Târgu Mureş a egalat dintr-un atac care nu anunţa nimic. Subotic a centrat şi Cavalli a reluat cu capul la colţul scurt.

Pintilii a fost lovit violent în cap de Issa Ba şi a părăsit terenul pe targă în timp ce jucătorul gazdelor a fost eliminat după al doilea galben.

Imediat Pandurii a înscris golul ce părea decisiv printr-un contraatac finalizat de Voiculeţ, însă erorile defensive ale elevilor lui Grigoraş au avut ultimul cuvânt. Subotic a reuşit o preluare care a destabilizat tot blocul defensiv şi a şutat la colţul scurt spre uimirea lui Mingote. Inexistent în acest joc, Mingote are totuşi meritul de a păstra egalul printr-un reflex fantastic în minutul 94 după un corner şi o reluare a lui Ruiz.

Pandurii reuşeşte un rezultat de egalitate de care nu poate fi mulţumită după desfăşurarea ostilităţilor.

FCM Târgu Mureş – Pandurii Târgu Jiu 3-3

Stadion “Trans Sil”, spectatori 3.000

Au marcat: Iencsi ’45, Cavalli ’81, Subotici ‘92 / Vranjes ’58, Cardoso ’63, Voiculeţ ’89

FCM: Albuţ – Vagner, E. Nicu, Iensci, Topic (’45 +1, D. Matei) – Bumba (’69, Sg. Buş), Issa Ba, Ilyeş, Fl. Dan – Subotici, Cavalli (’91, D. Ruiz). Antrenor: Tibor Selymeş.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (’73, Ad. Rusu), Viera, Cardoso, Al. Vlad – Voiculeţ, Pintilii (’90, Maxim), Nistor (’92, Batin) – Vranjes, Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Issa Ba ’39, ‘87, E. Nicu ’50, Subotici ’71, Ilyes ‘95 / Stromajer ’78, Mingote ‘96

Cartonaş roşu: Issa Ba ‘87

Arbitrii: L. Rusandu – D. Hulubei, An. Constantinescu

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Pandurii Tg-jiu nu are portar…pai trebuie sa te mai ajute si portarul la nevoie!Pai Mingote apara numai ce e pe el!Orice sut la o palma de el e gol plus ca nu iese pe centrari!

    • cristi spune:

      sunt de acord ca acest portar este depasit,atat ca inteligenta in joc cat si ca inspiratie.Un portar care ramane mereu la suturi pe picioare este un portar limitat.Si vranjes din 20 de mingi a gresit 19 iar una a fost gol pe greseala lui albut..

  • gorj spune:

    daca nici acum cand sunt pe 5 nu suntem multumiti, atunci este grav – hai pandurii

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.