RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari caută la Târgovişte detaşarea în clasament

/ 16 septembrie 2011

Lider în seria sa după patru etape, Jiul Rovinari ţinteşte un succes la Târgovişte, o victorie betonându-le poziţia ocupată în prezent.

Adversarul de astăzi al Jiului, FCM Târgovişte, a remizat etapa trecută la Craiova cu Prometeu, meci la care a fost prezent şi antrenorul Cătălin Trofin: „I-am văzut pe adversari sâmbăta trecută, când au jucat cu Prometeu. E o echipă bună, muncioare, abilă, dar eu am încredere în băieţii mei. Ştim că putem să învingem. Indiferent de rezultatul întâlnirii vom rămâne acolo, în faţă, dar noi ştim că trebuie să ne întoarcem acasă cu puncte şi vom face tot posibilul să fie aşa”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Jiului Rovinari.

Trofin vrea ca Jiul să-şi îmbogăţească zestrea de puncte spunând că punctele acumulate acum, în prima parte a campionatului, pot crea calea spre îndeplinirea obiectivului: „Avem o atmosferă bună la lot, am mers la Târgovişte cu o zi înaintea meciului, nu avem nicio problemă de lot, aşa că avem toate atuurile pentru a obţine o victorie care ar însemna foarte mult pentru noi în acest moment. Este un hop pentru noi, un adversar dificil de care vrem să trecem înaintea unor etape relativ mai uşoare pentru noi. Vrem să adunăm puncte, să ne distanţăm. Punctele luate din vreme ne ajută foarte mult în atingerea obiectivului”, a mai declarat Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.