RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ilie Stan: “Ne-am surprins singuri”

/ 13 septembrie 2011

Ilie Stan a încasat a doua înfrângere categorică în compania Pandurilor în acest an, după ce în sezonul trecut a pierdut cu Victoria Brăneşti cu 4-2 la Severin, acum, de la Târgu Jiu, conducând pe CS Mioveni, a plecat învins cu 5-1.

Fostul mijlocaş al Stelei, Ilie Stan, s-a declarat nemulţumit de rezultatul întâlnirii considerând că totul s-a rupt după primul gol încasat de echipa sa: “Este foarte greu să diger acest rezultat, dar acesta este fotbalul. Se mai întâmplă şi lucruri neprevăzute. E dur rezultatul pentru că până la gol nu au avut ocazii. Trebuie să ne revenim cât mai rapid, poate reuşim să câştigăm etapa viitoare. Ne-am surprins singuri. Vreo patru goluri am luat pe greşeli individuale. Ne-am bătut singuri”, a declarat antrenorul celor de la CS Mioveni.

Referindu-se la Pandurii, Ilie Stan a schimbat discursul faţă de cel avut la întâlnirea precedentă, atunci când a pus diferenţa de scor exclusiv pe diferenţa dintre bugetele avute de cluburi: “Pandurii este o echipă bună, lot omogen, un antrenor care-i ţine bine în mână, cu o conducere foarte bună”, a mai declarat antrenorul argeşenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.