RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, gata pentru un nou start în Liga Naţionale

/ 8 septembrie 2011

Startul în noua ediţie de campionat este tot mai aproape de Energia, trupa lui Liviu Andrieş urmând a susţine un examen foarte dificil chiar în prima etapă, gorjenii deplasându-se la Bacău pentru confruntarea cu Ştiinţa Dedeman.

Andrieş spune că se va putea baza pe toţi jucătorii la acest meci, cu excepţia lui Rădulescu, acesta fiind învoit pentru a participa la un eveniment în familie: “Toată echipa este aptă, sper să arătăm o altă faţă şi să jucăm la fel ca în turneul de la Cluj. La turneul de la Târgu Jiu am avut probleme medicale. Au fost meciuri de pregătire, acum la meciuri oficiale altă va fi atitudinea. Rădulescu are un eveniment în familie, se căsătoreşte fratele şi e normal să fie învoit. Voi miza la acest meci doar pe Dragomir şi Motoi”, a declarat Liviu Andrieş.

Tehnicianul Energiei ştie că va avea un meci deosebit de greu şi consideră că o victorie în deplasare la Bacău ar putea fi catalogată drept o surpriză: „Bacăul se va bate sus, au un buget mai mare ca al nostru, au făcut transferuri. Vor fi în primele trei echipe ale campionatului. Noi mergem să jucăm şi să facem un meci bun. Printr-o evoluţie bună în apărare, mobilizare şi să credem în şansa noastră. O victorie nu e o minune, e un rezultat surprinzător. Sportul îţi oferă surprize nu minuni. Nu jucăm cu Barcelona, întâlnim o echipă din campionatul nostru, nu sunt foarte mult peste noi. Va fi un meci greu, iar cine va fi în cea mai bună formă sportivă va câştiga”, a declarat Liviu Andrieş.

Energia va avea un debut de foc în noua ediţie de campionat, echipa gorjeană având de jucat trei meciuri în 7 zile, dar şi două deplasări infernale, la Bacău şi Constanţa, între aceste două meciuri fiind programată şi partida cu Poli Timişoara de pe teren propriu, pentru aceste trei întâlniri Andrieş având un target de îndeplinit: „Îmi doresc ca după aceste trei meciuri jucate într-o săptămână să ieşim cu lotul valid şi să avem minim două puncte”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.