RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea linişte în pauza competiţională. Condiţia? Un rezultat pozitiv la Sibiu

/ 25 august 2011

Tehnicianul Pandurilor crede că doar un rezultat pozitiv contra Voinţei îi poate da liniştea necesară pentru pregătirea echipei în pauza ce este rezervată echipei naţionale.

Grigoraş spune că, în mod normal, Pandurii nu ar trebui să piardă la Sibiu, dar se teme de o uşoară relaxare a propriilor jucători după succesul contra celor de la CFR Cluj: „Principala condiţie pentru a avea linişte în pauza care vine e să scoatem un rezultat favorabil la Sibiu. Am tot vorbit cu ei, le-am spus chiar după meciul cu CFR, după ce i-am felicitat pentru victorie, că trebuie să se concentreze deja asupra jocului care vine. Vrând-nevrând, după un astfel de meci intervine o stare de relaxare în rândul lor. În subconştientul lor apare ceva de genul că „i-am bătut pe CFR şi nu avem cum să nu batem la Sibiu”. Asta e o piedică”, avertizează Grigoraş.

O altă piedică ar putea-o constitui ambiţia cu care sibienii vor evolua: „Întâlnim o echipă ambiţioasă, imprevizibilă, care nu a pierdut decât la Mediaş unde au avut ocazii de a marca şi au cedat pe final. O echipă harnică, disciplinată şi cu dorinţă de afirmare. Iar echipele astea sunt extrem de periculoase dacă nu le tratezi aşa cum trebuie”, a mai spus antrenoril Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.