RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Campionatele juniorilor A şi B încep pe 4 septembrie

/ 22 august 2011

Federaţia Română de Fotbal a anunţat componenţa seriilor Campionatelor Naţionale rezervate juniorilor A şi B.

„Echipele gorjene au fost repartizate în seria a VI-a, judeţul nostru având în campionatele juniorilor A şi B drept reprezentante pe Pandurii Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu şi Energia Rovinari, care vor juca meciurile de pe teren propriu pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, precum şi pe Minerul Motru, care va evolua la Motru”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, Pandurii având mai mulţi juniori promovaţi de Centrul de Copii şi Juniori răspândiţi şi la celelalte echipe gorjene.

Alături de echipele gorjene, în seria a IV-a a Campionatelor Naţionale ale Juniorilor A şi B vor mai evolua şi Academia Gică Popescu, Alro Slatina, FC Olt, Gaz Metan Severin, CSJ Ştiinţa U Craiova, CN Gib Mihăescu Drăgăşani, CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Craiova şi Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Pima etapă în campionatele rezervate juniorilor este programată a se disputa pe 4 septembrie, partidele urmând a se disputa duminica, ora 12:00 pentru juniorii A şi ora 14:00 pentru juniorii B.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.