RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig: „Suntem în grafic”

/ 2 august 2011

După meciul contra celor de la FC Braşov, Petre Grigoraş era mai mult mulţumit de rezultat decât de joc. Tehnicianul gorjenilor susţine că trupa sa este clasată bine, însă mai are de lucru la forma sportivă.

Grig este încântat de faptul că echipa lui a reuşit să strângă patru puncte după două etape. Astfel, un start bun pentru o echipă care şi-a propus să ajungă în primele zece locuri ale Ligii 1. „Am primit un gol dintr-o neatenţie şi am intrat în degringoladă, dar am reuşit să ne revenim. Suntem în grafic, suntem mulţumiţi cu cele patru puncte pe care le-am acumulat. Trebuie să ne mobilizăm mult mai mult pentru că urmează meciuri grele. Avem 2 săptămâni până la meciul cu Dinamo, o echipă în formă, şi sperăm să facem o surpriză, dar trebuie să muncim mult. Obiectivul nostru este ocuparea unui loc în primele zece locuri, va fi greu, dar nu imposibil”, spune Grigoraş.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.