RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A început campul de baschet

/ 1 august 2011

În această dimineaţă la Stadion pe terenurile sintetice de baschet a fost deschis oficial campul de baschet. Denumit Star Camp 2011 acest camp se bucură de prezenţa a şase antrenori sârbi care sunt dispuşi ca pentru o săptămână să-i înveţe pe copiii români tainele baschetului.

La deschiderea campului au participat subprefectul judeţului Gorj, Marcel Romanescu, şeful Direcţiei de Tineret şi Sport, Horaţiu Gorun dar şi inspectorul pe sport, Robert Doicaru. Aceştia, alături de Bata Georgevic care este şeful campului de la Târgu Jiu au făcut oficiile de deschidere a campului. „Aveţi în faţa voastră nişte profesionişti care vă vor învăţa multe din tainele baschetului. Multă baftă şi atenţie la ce vă spun profesorii”, a fost mesajul lui Marcel Romanescu.

Horaţiu Gorun a vorbit şi el despre acest camp, care este deja o reuşită încă de la început. „Mă bucur că există interes pentru baschet, că văd copii aici. Le mulţumim prietenilor din Serbia pentru faptul că sunt alături de noi. Sper ca la final toţi să fim mai bogaţi din punct de vedere al cunoştinţelor baschetbalistice. Sperăm ca acest camp să fie o experienţă de viaţă pentru participanţi şi noi”, a spus şi Horaţiu Gorun.

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.