RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bani cheltuiţi cu folos de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj

/ 23 iunie 2011

Horaţiu Gorun, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj, s-a declarat mândru de rezultatele obţinute de sportivii gorjeni pe care i-a sprijinit în acest an.

În acelaşi ton cu diectorul Horaţiu Gorun, Robert Doicaru, consilier al aceleiaşi instituţii gorjene, a apreciat drept foarte bună corelaţia dintre cheltuieli şi rezultate: “Sunt mândru de sportivii noştri, de atleţii care au reuşit să ne aducă atâtea medalii, atâtea satisfacţii, dar şi de cei de la lupte, sport care după o secetă de mai mulţi ani a adus din nou o medalie în Gorj. Asta ne certifică nouă că ceea ce am făcut, oferindu-le sportivilor gorjeni în acest an 5 cantonamente şi 53 de acţiuni, dintre care două două au fost competiţii internaţionale organizate la Târgu Jiu, cheltuind circa 63.000 de lei, a avut şi rezultatele pe care le-am urmărit”. Robert Doicaru a mai menţionat că, din păcate, bugetul a fost unul la jumătate faţă de ceea ce cumulau anul trecut cele două direcţii care s-au unificat şi că bugetul pe acest an s-a epuizat, însă se aşteaptă o rectificare bugetară care să le mai aducă ceva bani şi pentru partea a doua a acestui an. În completare, Gorun a precizat că bugetul DJST are şi o sursă proprie de finanţare care funcţionează destul de bine, aceasta fiind tabăra de la Săcelu pe care o are în administrare şi care are numeroase solicitări în această perioadă.

Principalele realizări cu care DJST s-a lăudat au fost medaliile obţinute de atleţii Elena Moagă, Alexandru Staicu, Georgiana Dragotoiu şi Alexandru Dobriţescu, sportivi ce au reuşit clasări de top în acest an la campionatele naţionale sau balcanice, cele două atlete fiind marile speranţe ale Gorjului într-o reprezentare a judeţului nostru la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.