RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii debutează cu un egal împotriva Ceahlăului

/ 24 iulie 2011

Pandurii a debutat în noul sezon cu un rezultat de egalitate, 1-1 la Ceahlăul Piatra Neamţ. Gorjenii au jucat slab în primele 45 de minute, fiind de nerecunoscut. După pauză jocul pandurilor s-a schimbat, aşa că remiza este echitabilă. Se poate spune că oltenii au pornit cu dreptul în noul sezon, însă Petre Grigoraş mai are mult de muncă la echipă pentru a fi îndeplinit obiectivul.

Prima repriză a meciului de la Piatra Neamţ este una din cele mai slabe reuşite de echipa gorjeană avându-l la conducere pe Petre Grigoraş. Cu un singur şut, şi acela anemic trimis spre poarta gazdelor de Batin, oltenii nu puteau scăpa pe terenul Ceahlăului. Mai mult, gafele din jocul la construcţie al pandurilor au dus la deschiderea scorului, Viera fiind cel care a greşit decisiv la golul marcat de Gafiţa în minutul 25.

Cu un joc încâlcit şi lipsit de clarviziune în atac, Pandurii au arătat o faţă pe care cu siguranţă Grig nu vrea să o mai vadă la echipa lui. Moldovenii de la Ceahlăul mai puteau marca în prima parte, şi cum nu au făcut-o scorul de 1-0 de la pauză a fost unul bun pentru gorjeni.

La vestiare Grigoraş a schimbat macazul şi i-a certat pe jucători care au reuşit să joace cu adevărat fotbal în partea a doua. Efectiv, pe teren s-a aflat o altă echipă Pandurii, una mult mai combinativă şi care a reuşit să pună în pericol poarta lui Villadsen. În minutul 48 Stromajer a marcat cu un şut din afara careului de 16 metri, iar acest gol a picat cum nu se poate mai bine. Cu o încredere mai mare, gorjenii au reuşit să preia conducerea jocului şi ocaziile au venit la poarta gazdelor. Cea mai mare ocazie a meciului a fost irosită de Batin, care singur la 8 metri de poartă a tras mult peste poartă în minutul 83. S-a terminat 1-1, rezultat extraordinar după primele 45 de minute şi unul normal după ce s-a jucat în partea a doua.

Ceahlăul: Villadsen – Dumitraş, Cazan, Forminte, Barna – Omerbegovic (57 I. Bădescu), Achim (66 Chiacu), Cebotaru, Stana (90 Radovanovic), Monroy– Gafiţa. Antrenor: Costel Enache

Pandurii: Lazar – Rusu, Viera, Chiricheş, Grecu (46 Al. Vlad) – Cristea (64 Brata), Pintilii (76 Nistor), Vranjes – Lemnaru, Stromajer, Batin. Antrenor: Petre Grigoraş

Au arbitrat: Robert Dumitru, Ovidiu Artene, Daniel Hulubei.
Cartonaşe galbene: Dumitraş (32), Stana (72) / Pintilii (28), Cristea (41), Viera (48)
Spectatori: 2.500

 

Comentează!

19 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    felicitari pentru modul in care ati evoluat in repriza 2!!!!! avem incredere in voi! FORTA DURII!!!!!!!

  • alin spune:

    la meciul cu F.C. Brasov,umplem stadionul…

  • gorj spune:

    lasa bah ca ati murit voi, regina pardon rusinea Olteniei!!!!! du-te pe site cu echipe dezafiliate!!! hahahaha

    • cineva spune:

      o sa muriti si voi cu pdl odata….RUSINILE OLTENIEI…SPAGARII LPF SLUGILE BUKURESTENILOR!

      • gorj spune:

        stai linistit si bucura-te ca am scapat Oltenia de o buba grea Univ craiova, hai panDURII!!!!!!

  • @cineva si @gorj:

    Atentie mare la limbaj! Nu vrem sa transformam acest site in alctceva decat este si nu admitem nici amenintarile!

    Se poate discuta in contradictoriu si intr-un mod civilizat!

    Multumim pentru intelegere!

    • gorj spune:

      ai perfecta dreptate tre sa dam odata IGNOR la toti papagalii care ne jignesc echipa!!!!!

  • cineva spune:

    ce echipa ma,de popice,guristele lui condescu?

    • gorj spune:

      sustine tu o echipa dezafiliata, hahahaha jucati fotbal pe centralul din Dabuleni, o arena cu peste 50.000 de hectare de lubenita!!!!! la oasa LUBENITARILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • cineva spune:

        …de cate ori ai fost la craiova la meci tarane?sunt convins ca erai printre aia care veneau sa o vada pe craiova inainte de a se infiinta rasul ala de echipa…apropo,mai prosti ca voi nu am vazut,condescu tine echipa din banii vostrii si va mai pune si intrare…mineri prosti..a fi agricultor nu e o rusine atata timp cat incerci sa faci un ban cinstit..FORTZA STIINTA CRAIOVA O IUBIRE ALB-ALBASTRA!CAMPIOANA OLTENIEI!

        • a fan spune:

          ba deci voi doi ar trebui sa aveti lacat la gura….va roaga omu sa incetati si voi ca turcii continuati sa va injurati si sa va jigniti…rezolvati asta fata in fata daca tot faceti asa..nu online 😉

          • gorj spune:

            da-l in colo de lubenitar, prea multe ifose, hai PANDURIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

        • gorj spune:

          o iubire dezafiliata!!! suna mai bine !!! la revedere LUBENITARILOR!!!!!!! Campioana Olteniei pa ce ba jucati pe regiuni, sau la nivel national!!!! Ne plictisiti cu vrajeala voatra de Dabuleni!!!!!!!!!!!

          • cineva spune:

            cati sunteti ma in cocina aia de stadion o mana de oameni.. vai de voi..numai colorati de pe meteor..apropo nebunu de face tumbe e seful galeriei?galeria voa

  • ''DURII'' spune:

    hai sa marim galeria „DURII”…avem nevoie de mai multi oameni care sa sustina cu adevarat echipa noastra..o echipa care joaca un fotbal ft frumos si care merita o galerie pe masura.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.