RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kukrika – nu, poate Sudzum…

/ 21 iulie 2011

Revenirea lui Ante Kukrika nu mai este de actualitate, conducerea Energiei luând decizia de a stopa negocierile.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean spune că doleanţele impresarului au făcut ca acest transfer să cadă deşi la un moment dat era ca şi făcut: „Kukrika nu mai vine. Nici noi nu mai suntem dispuşi să tot stăm la astfel de discuţii. Ne-am înţeles, apoi au mărit pretenţiile, au mai renunţat la unele din ele, apoi iar n-au mai fost de acord. Acum nici noi nu mai vrem. Am încheiat orice discuţie şi ne vom concetra spre aducerea unui alt jucător”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Gore Popescu a mai dezvăluit că Energia va testa săptămâna viitoare un alt inter, un stângaci sârb. Acesta este Nemanja Sudzum, a evoluat ultima dată în Macedonia, la Vardar Skopje, echipă cu care a jucat în semifinalele Cupei Cupelor cu Gummersbach, şi ar putea deveni o soluţie pentru linia de 9 metri a gorjenilor. „Este un jucător pe care l-am urmărit şi care va veni săptămâna viitoare la Târgu Jiu pentru a-l vedea şi noi la joc, în sală, alături de ceilalţi jucători ai noştri. Va sta aici 2-3 zile, vom vedea cum se prezintă şi, dacă ne vom declara mulţumiţi, vom vedea şi dacă vom reuşi să semnăm cu el”, a mai declarat Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.