RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vukas şi Kukrika rămân, pleacă Humberto şi Stojchevschi

/ 6 decembrie 2010

Situaţia lotului Energiei este departe de a fi una clară, o parte din jucătorii de care conducerea a anunţat despărţirea ar putea continua şi în primăvară în tricoul echipei gorjene.

Antrenorul Liviu Andrieş a declarat că doi dintre cei trei jucători veniţi din spaţiul ex-iugoslav au acceptat să rămână la Energia: „Vukas şi Kukrika probabil vor rămâne la noi după ce au acceptat condiţiile salariale impuse de club, doar Stojchevschi ne va părăsi dintre cei trei sârbi. Vom vedea ce vom putea scoate de la ei pentru că în momentul venirii lor la echipă evoluau altfel decât au făcut-o în ultima vreme”, a spus antrenorul Energiei. Tot acesta a confirmat şi faptul că Julien Humberto şi-a manifestat dorinţa de a pleca: „Iniţial el a acceptat propunerea conducerii de a-i fi diminuat salariul, dar apoi a venit şi ne-a anunţat că după ce a discutat cu soţia a luat decizia de a nu mai continua la Târgu Jiu. În plus el a mai precizat că are şi ceva probleme digestive şi intenţionează să facă un control şi un tratament în acest sens. Dacă el a dorit să plece, noi jucători cu forţa nu păstrăm. Vom vedea cum ne vom descurca pe acest post. Îl avem pe Truică, mai este şi Şandru, care este încă necopt, dar îl putem folosi şi pe Sandu Iacob în centru”, a mai declarat Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.