RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Milan Vukas a revenit la Târgu Jiu

/ 22 aprilie 2010

Extrema dreaptă a Energiei, sârbul Milan Vukas, depistat şi operat în toamna trecută de cancer testicular, a revenit în aceste zile la Târgu Jiu şi se pregăteşte separat de restul echipei.

Tânărul handbalist pare să fi trecut cu bine peste toate problemele întâmpinate şi demostrând un psihic de fier îşi doreşte să revină cât mai repede pe teren. „Am de gând să mergem cu el să mai facem un control suplimentar la Bucureşti, dar asta este pentru a fi noi cu inima împăcată. Vukas provine dintr-o familie foarte bună, cu posibilităţi financiare şi nu cred că şi-ar pune viaţa în pericol. Cu siguranţă totul este în regulă dacă a venit aici pentru a se antrena. De altfel, chiar tatăl său l-a condus până la frontieră”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a Energiei.

Milan Vukas a efectuat joi alergări pe terenul de fotbal după care a intrat în sală şi a efectuat câteva exerciţii separat de restul lotului Energiei, care pregăteau partida cu HC Odorhei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.