RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vukas nu revine până la vară

/ 23 decembrie 2009

Energia Pandurii Târgu Jiu se vede nevoită să demareze căutările şi pentru o extremă dreapta după ce Milan Vukas a anunţat că nu poate reveni în returul acestei ediţii de campionat.

Vukas a fost operat în această toamnă după ce a fost descoperit ca suferint de cancer testicular, iar medicii i-au recomandat o pauză de şase luni, perioadă în care va urma şi tratamentul de chimioterapie. În aceste condiţii devine tot mai necesară aducerea unui jucător care să-l ajute pe partea dreaptă pe Darius Apolzan, iar cum şi sârbul Djordjevic nu a spus „da” Energiei, varianta aducerii lui Ionuţ Georgescu pare a fi cea mai bună soluţie, jucătorul Stelei fiind unul ce poate evolua cu succes atât pe extremă cât şi ca inter dreapta.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Laurentiu spune:

    Doamne ajuta !! M-a omorit Apolzan.E bine-venita o extrema dreapta cit si un inter dreapta.

  • eu spune:

    frate,Apolzan e cel mai constant jucator al Energiei.ca-i trebuie rezerva…da, dar nu asa de necesar ca nici Vukas nu a facut mult praf prin Liga. Mai incurajati si jucatorii nostri ,romani, nu numai pe mercenari.

  • eu spune:

    nu-i mai pupati in dos atat de mult pe straini ca ai nostri romanasi duc greul.Voi chiar nu va dati seama de lucrul asta.
    Urmariti concurenta Paius- Kukrica. ultimul e praf de ceva meciuri iar daca le-ati vedea salariile v-ar durea capul ce diferenta este intre salariile celor doi.Nu acelasi lucru il putem spune si la valoarea fiecaruia.Sensibil egala.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.