RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ignorat de Pandurii, bun pentru CFR Cluj

/ 27 iunie 2011

Venezueleanul Mario Junior Rondon Fernandez este unul dintre jucătorii propuşi în această vară Pandurilor de impresarul Gabriel Gică Miron, însă gorjenii, deşi sunt în căutarea unui vârf de atac, au ignorat atât impresarul cât şi jucătorul, Rondon fiind acum, conform gsp.ro, în vizorul la CFR Cluj.

Sezonul trecut, îmbrăcând tricoul celor de la Pacos Fererira, Mario Rondon a înscris de 13 ori în 33 de meciuri, 9 în campionat în 27 de partide.

Mario Rondon este atacant, are 1,82 m, 70 kg şi 25 de ani, este internaţional venezuelean, dar are şi cetăţenie portugheză având avantajul de a fi considerat jucător comunitar.

Alături de Mario Rondon, pe lista impresarului Gabriel Gică Miron înaintată Pandurilor mai sunt Saulo Rodrigues dos Santos (de la Rio Ave), Maranhao Rogerio Alves Nunes (Vitoria Guimaraes), Bruno Manoel Braga (Rio Ave) şi Laionel Silva Ramalho (Academica Coimbra).

Vezi aici ultimele două goluri marcate de Rondon pentru Pacos Fereira în meciul cu Academica Coimbra, câştigat de echipa sa cu 5-1 (golurile 1 şi 4 ale celor de la Pacos Fereira):

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.