RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu îl aşteaptă pe Florea la renegocieri

/ 27 iunie 2011

Extrema Gabriel Florea mai are contract cu Energia încă un sezon, dar asta nu-i garantează golgheterului Ligii Naţionale faptul că va continua la echipa gorjeană.

Dorit la Energia în continuare, Florea este însă chemat la negocieri de conducere, care şi-a asigurat, pentru orice eventualitate, şi serviciile unui concurent serios pe post pentru Florea: „Nu a picat transferul lui Asoltanei aşa cum n-a picat nici cel al lui Andrei Popescu. Singura problemă este cu negocierea cu Florea, pe care-l aşteptăm să revină din vacanţă. Să vedem cum ne înţelegem cu el. Noi vrem ca el să rămână, am înţeles că şi el vrea să rămână la echipă, dar în condiţiile impuse de el, numai că nu prea se mai poate aşa. Fiecare are un buget în care trebuie să se încadreze, dacă nu face aşa, păţeşte ce am păţit eu…”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean. Acesta a ţinut să precizeze că are mare încredere în noa achiziţie a Energiei, Asoltanei fiind văzut drept un jucător care va avea o  Oricum, între Asoltanei şi Florea nu este o foarte mare diferenţă, veţi vedea. Marchează şi el destul de mult şi, dacă îl iei la bani mărunţi, dacă îl studiezi bine, vei vedea că este talentat foc”, a mai spus oficialul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.