RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu: “Grigoraş le-a cerut să se ferescă de accidentări”

/ 26 iunie 2011

Înfrângerea cu 2-4 din amicalul cu Voinţa Sibiu nu i-a afectat prea mult pe cei de la Pandurii, care nu au urmărit în acest meci obţinerea unui scor favorabil.

Preşedintele executiv al Pandurilor a explicat că jocul prestat de echipă în prima parte a partidei a fost unul mulţumitor: “Prima repriză a fost una bună pentru noi, am condus cu 2-0 şi am luat un gol uşor pe final, dar în repriza a doua s-a simţit faptul că am avut în teren doar rezervele şi pe cei veniţi în această vară. Oricum, nu s-a pus accentul pe scor. Grigoraş chiar le-a cerut jucătorilor să fie atenţi să nu ne trezim cu accidentări. E adevărat şi că întotdeauna îţi prinde bine o victorie, dar nu acesta a fost ţelul nostru la acest meci”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai menţionat că asupra evoluţiei jucătorilor şi-a pus amprenta şi oboseala acumulată după antrenamentele grele pe care jucătorii le fac în această perioadă: „Suntem în perioada de acumulări, cu o zi înainte jucătorii au avut antrenamente foarte grele, aşa că acum contează mult mai puţin scorul. Pentru noi a fost doar un antrenament reuşit, Voinţa era mult mai interesată de scor pentru că pe ei îi aşteaptă în scurt timp meciurile de baraj”, a mai declarat oficialul Pandurilor.

Pandurii se află în continuare în cantonament la Sibiu, acolo unde efectuează antrenamente fie pe baza „Independenţa”, fie la Cisnădie, trupa lui Grigoraş urmând a se întoarce la Târgu Jiu pe 1 iulie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.