RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Irimuş va da un răspuns după meciul naţionalei din Spania

/ 10 iunie 2011

Portarul pe care Energia doreşte să-l aducă la Târgu Jiu, Ionuţ Irimuş, ezită să dea un răspuns afirmativ gorjenilor.

Fostul portar al celor de la UCM Reşiţa şi U Transilvania Cluj a confirmat discuţiile avute cu conducerea celor de la Energia, însă spune că acestea nu sunt singurele discuţii purtate, şi alte echipe fiind interesate de serviciile sale: „Este adevărat că suntem în discuţii, dar trebuie să vă spun că eu am oferte de mai multe echipe cu pretenţii din Liga Naţională. În orice caz, o să dau un răspuns sigur abia după ce voi veni din Spania cu naţionala. Când mă voi întoarce de la lot, cel mai probabil marţi sau miercuri, voi anunţa decizia mea”, a declarat Irimuş.

Ionuţ Irimuş, văzut de gorjeni ca o soluţie pentru postul de portar al Energiei, acolo unde ar avea de luptat cu rădulescu şi Motoi, spune că este la curent cu ceea ce s-a întâmplat la echipa gorjeană în ultima vreme şi că decizia sa va fi luată şi în funcţie de oferta financiară pe care Energia o va face: „Ştiu despre ultimele probleme care au fost la Energia, am aflat chiar şi eu despre plafonul salarial impus acum acolo. Până la urmă vă daţi seama că viaţa de sportiv este scurtă, deci şi aspectul financiar contează pentru mine… Dar, în acelaşi timp, mai contează pentru mine şi echipa în care voi juca. Dacă se va face o echipă puternică, dacă se va avea în vedere un obiectiv de performanţă, atunci ar mai compensa din partea financiară. Nu voi pune deloc ca şi condiţie de a veni la o echipă să fiu eu titular pentru că niciodată nu mi-a fost frică de concurenţă. Despre antrenorul Liviu Andrieş, sincer, nu ştiu prea multe… Dacă voi veni la Energia, atunci voi afla!”, a mai declarat Irimuş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • kiki spune:

    aaaa

  • unu spune:

    irimus a semnat pe 2 ani cu csm bucuresti……………

  • laurentiu spune:

    Asa se intimpla atunci cind sportul este condus de politruci.La noi bugetul se afla cu 2-3 saptamini inaintea inceperii campionatului.

    Traiasca pupincuristii din fruntea sportului gorjean !!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.