RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sandu Iacob, despărţire frumoasă de Energia

/ 29 mai 2011

Meciul cu HCM Constanţa din finala Cupei României are şanse să fie ultimul pentru Sandu Iacob în tricoul Energiei, interul dorindu-şi o revenire acasă, la Bacău.

„Am avut un adversar mult prea tare. Bugetele celor două echipe au făcut diferenţa. Cei de la HCM sunt mult prea buni, e practic naţionala. E greu pentru orice club să strângă atâtea valori. Am bătut echipele de pe locul 2 şi 3. Dacă au venit motivaţi sau nemotivaţi, e o competiţie, noi am reuşit să prindem finala şi suntem mulţumiţi”, a declarat Sandu Iacob despre traseul Energiei în Cupa României şi despre înfrângerea din finală.

Evoluţiile extraordinare ale lui Sandu Iacob din meciurile cu Odorhei şi Suceava, dar şi din finala cu HCM, fac despărţirea de el şi mai grea, însă fostul internaţional este greu de clintit în privinţa hotărârii luate de a fi mai aproape de familie: „Am ocazia de a munci lângă familie şi mi se pare cea mai bună decizie, să plec la Bacău. M-am simţit bine la Târgu Jiu, oamenii sunt aproape de handbal aici, mulţumesc tuturor care s-au ocupat de echipă şi suporterilor. A fost o experienţă plăcută”, a mai declarat Sandu Iacob.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.