RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sandu Iacob confirmă despărţirea de Energia

/ 14 mai 2011

Adus în vara trecută la Energia, interul Sandu Iacob nu va continua alături de echipa gorjeană şi în sezonul viitor, a confirmat încă o dată actualul secund al Energiei.

“Pentru mine, sezonul petrecut la Târgu Jiu a fost sub ceea ce mi-am dorit din punct de vedere al rezultatelor şi sub ceea ce promitea lotul la început. Schimbările din iarnă au tras în jos nivelul performanţei şi din această cauză ne-am clasat doar pe locul şapte. În prima săptămână din luna iunie se va definitiva transferul meu la Bacău, realizat în proporţie de 80%” a declarat Sandu Iacob pentru handbalvolei.ro. În legătură cu meciul pierdut de Energia la Bucureşti, acesta a declarat că lipsa mizei a condus la un joc foarte slab: “Un meci fără miză pentru cele două echipe, a fost o propagandă slabă pentru handbal astăzi. Nici CSM, nici noi nu am avut pentru ce să luptăm, iar cumulat cu atmosfera din sală, a dus la un astfel de meci”, a concluzionat experimentatul jucător al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.