RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Bătrânul” Stromajer se vrea exemplu pentru cei mai tineri

/ 18 mai 2011

La aproape 28 de ani, atacantul sloven Jaka Stromajer este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul Pandurilor, unul cu o medie de vârstă foarte scăzută faţă de multe adversare din Liga I.

„E o echipă cu o medie de vârstă foarte scăzută şi asta s-a văzut în unele meciuri. Am pierdut unele puncte şi din această cauză, dar eu cred că e normal să fie aşa. Au debutat mulţi jucători tineri şi am reuşit să facem rezultate bune şi cu această echipă tânără. Am văzut că sunt printre cei mai bătrâni din echipă. Simt din această cauză şi că trebuie să-mi asum unele responsabilităţi, să fiu un exemplu pentru ceilalţi jucători tineri. Am să-mi asum această responsabilitate”, a declarat Stromajer. Acesta crede că Pandurii vor avea în sezonul viitor, atunci când vor reveni la Târgu Jiu, o mai bunp exprimare în joc: „Sunt sigur că echipa va fi primită în toamnă la revenirea la Târgu Jiu foarte bine. Sincer, am simţit puţin lipsa suporterilor noştri la Severin chiar dacă este un stadion frumos. Sunt suporteri care tot timpul cât am jucat bine ne-au susţinut şi ne-au ajutat. Au fost tot timpul al 12-lea jucător pentru noi şi sper să fie la fel şi în sezonul viitor. Vom fi şi mai puternici la anul aici, la noi acasă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.