RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu duc lipsă de oferte

/ 10 mai 2011

Returul bun făcut de băieţii lui Grigoraş a făcut ca mai multe echipe să-şi îndrepte atenţia către jucătorii echipei gorjene, tehnicianul Pandurilor recunoscând că este vorba chiar şi de echipe din campionatele puternice ale Europei.

Grigoraş vrea ca în sezonul viitor să facă performanţă la Pandurii, iar pentru acest obiectiv are nevoie de jucători bine motivaţi şi din punct de vedere financiar: „E foarte greu să se ţină jucători cu salarii modeste. Câţiva dintre jucătorii de bază ai echipei au deja destule oferte. Am primit personal câteva oferte pentru 3-4 jucători, oferte ce vin din străinătate. Deci, dacă cei din conducere îşi vor dori şi ei un obiectiv mai îndrăzneţ la anul, ar fi mai mult decât indicat să oprească anumiţi jucători, indispensabili spun eu, şi să umble la puşculiţă. Măcar un an să le ofere un salariu ceva mai atractiv pentru a se putea obţine astfel rezultate mai bune alături de Pandurii, iar după aceea se pot duce unde vor pentru că ofertele vor curge. Ideea e să avem continuitate la echipă, iar asta nu se poate obţine decât dacă se păstrează actualul schelet şi se va încerca să se mai aducă măcar 2-3 jucători în plus”, a declarat antrenorul Pandurilor despre ceea ce şi-ar dori în sezonul viitor.

Grigoraş este sigur pe el în privinţa unui viitor mai bun al Pandurilor dacă se va merge pe aceeaşi linie pe care deja a început să o traseze, de aceea îi şi cere sprijinul preşedintelui Condescu: „Sunt propuneri reale chiar din campionate puternice pentru câţiva jucători, nu cred că sunt doar vorbe. Şi se ştiu bine jucătorii în cauză, nu trebuie să mai dau nume. După ce o să discut cu domnul Condescu o să vedem ce strategie adoptăm. Evident că eu sunt doar un antrenor, nu şi preşedinte de club, dar adevărul e că mi-aş dori ca măcar un an de zile să rămânem cu lotul ăsta. Şi vă spun eu că apoi nu se va mai vorbi la Târgu Jiu despre retrogradare, ci de o nucă tare pentru orice echipă din Liga I!”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.