RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Din nou cu lotul înjumătăţit

/ 5 mai 2011

Partida cu Universitatea Cluj de la sfârşitul săptămânii se anunţă una extrem de dificilă pentru Pandurii, care are nevoie ca de aer de o victorie care să-i asigure locul în Liga I şi în sezonul viitor, însă Grigoraş are şi acum mari probleme de lot.

Dintre absenţii de la Târgu Mureş vor reveni Viera, care a fost suspendat o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene, dar şi mijlocaşul Stojan Vranjes, care este refăcutdupă accidentarea suferită în partida cu Rapid: “Vranjes a făcut alergări, a făcut ecografie şi nu e decât o contuzie şi va fi apt”, a declarat Grigoraş. În schimb, Pintilii a ajuns la 9 cartonaşe galbene şi va sta la meciul cu U Cluj, la fel cum se va întâmpla şi cu Lemnaru, care a luat al patrulea galben, dar care a suferit şi o contractură la Târgu Mureş. Aşadar, la meciul cu Universitatea Cluj, Pandurii vor avea cinci absenţe importante, jucători care la un moment dat erau toţi titulari, Chiricheş, Cardoso, Pintilii, Lemnaru, Băcilă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.