RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Mironescu: „Am rămas doar cu legenda, doar cu brandul”

/ 20 aprilie 2011

Antrenorul Minaurului, Florin Mironescu, a explicat înfrângerea echipei sale de la Târgu Jiu prin problemele financiare care împiedică un nume de legendă în handbalul românesc să mai aibă o formaţie puternică.

„E o mare dezamăgire. Am rămas doar cu legenda, doar cu brandul. Sunt mari probleme financiare la Baia Mare. Jucătorii valoroşi pleacă, nu poţi să-i ţii. Dacă am aduna jucătorii din ţară ne-am bate la titlu. Dar nu joacă nici trecutul, nici legenda. Speranţa moare ultima. O să ne legăm şi de meciurile jucătoare, dar va fi greu cu jucători de 18-19 ani. Ne lipseşte experienţa şi nu putem depăşi momentele dificile. Echipa cade psihic. Depindem şi de jocul rezultatelor, dar încercăm să ne legăm de fiecare meci”, a creionat Mironescu situaţia sumbră ce a învăluit Minaurul.

Despre Energia, Mironescu a avut doar cuvinte de laudă, acesta spunând că gorjenii au şanse reale de a termina campionatul în primele cinci: „Energia este o echipă bună, a venit şi Dan Ilieş aici şi are şanse la cupele europene”, a închieiat antrenorul celor de la Minaur.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.