RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Selecţionata Gorjului U16 a pierdut în faţa celei a Timişului

/ 4 aprilie 2011

Deşi porneau cu speranţa unei victorii care să-i apropie de turneul final, tinerii fotbalişti din selecţionata under 16 a Gorjului au capotat pe propriul teren în faţa selecţionatei similare a Timişului cu scorul de 1-3 (1-2).

Oaspeţii au deschis rapid scorul prin fiului fostului internaţional Iosif Rotariu, acesta marcând în minutul 2, tot timişorenii fiind cei care au înscris şi cel de-al doilea gol al meciului, Hardău fiind cel care a dus scorul la 0-2. La acest scor, Dănăricu a ratat un penalti în minutul 25, trei minute mai târziu Gorjul reuşind totuşi să reducă din handicap prin Moroşanu. Pe final de meci, oaspeţii au mai punctat o dată prin Bărbuţ, care a înscris în minutul 80.

Înfrângerea aceasta a diminuat foarte mult şansele de calificare la turneul final, tinerii gorjeni fiind pe locul doi în serie, calificarea depinzând nu doar de o victorie în deplasare în faţa reprezentantei Caraş Severinului, ci mai ales de rezultatelor din celelalte grupe. În afara celor care vor ocupa primul loc din cele şase grupe, la turneul final vor mai merge şi două dintre echipele de pe locul secund cu cele mai bune linii de clasament.

 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.