RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari pierde pe teren propriu şi se îndepărtează de lider

/ 25 martie 2011

Jiul Rovinari a ratat ocazia de a se apropia de liderul seriei pierzând pe propriul teren, scor 0-1 (0-1), chiar în faţa celor de la CSM Slatina.

Trupa lui Cătălin Trofin a evoluat modest şi chiar dacă Jiul a avut câteva bune oportunităţi, jocul echipei gorjene a fost mult sub ceea ce aceştia au arătat în turul campionatului.

Jiul Rovinari a început în forţă, dar nu a reuşit să deschidă scorul deşi a avut trei ocazii importante în primul sfert de oră de joc. Mai întâi Cârciumaru şi-a încercat în minutul 6 forţa şutului din lovitură liberă de la circa 35 de metri, dar mingea a fost deviată de un adversar. În minutul 10 Amzucu a trimis periculos cu capul în urma unui corner, dar mingea a trecut peste bara transversală, în vreme ce şutul sănătos al lui Fotescu din marginea careului mare a fost deviat în corner, iar faza a rămas fără rezultat pe tabela de marcaj. Încet, încet jocul Jiului s-a stins, iar oaspeţii au prins mai mult curaj. Pe final de repriză, contrar cursului jocului, CSM Slatina a reuşit să deschidă scorul în urma unei faze fixe. În minutul 43, la un corner de pe partea dreaptă, Voinea şi Stoian s-au încurcat reciproc, mingea a căzut în faţa porţii de unde Rotaru a îndeplinit o simplă formalitate împingând mingea în plasă.

Lipsa de atitudine din jocul Jiului a rămas neschimbată şi după revenirea de la cabine. După o dublă mare ocazie avută de Jiul în minutul 51, când Tudorache a scăpat singur cu portarul slătinenilor, şutul său fiind respins din corner, fază din care Amzucu a trimis cu capul din 7 metri peste poartă, CSM Slatina a reechilibrat din nou jocul. Slătinenii au fost aproape de gol în minutul 57, Voinea scoţând succesiv două şuturi periculoase ale lui Şerban şi Aria, portarul, care are pe conştiinţă golul primit în prima repriză, având o intervenţie salutară şi în minutul 68 la şutul la colţul lung al lui Aria. Rovinărenii au sperat până în ultimul moment măcar într-un gol egalizator, dar Fotescu fie a fost citit de portarul oaspeţilor, fie a trimis peste poartă din situaţie foarte bună, atacantul Jiului având şi numeroase alte ocazii în care a luat acţiunile pe cont propriu în detrimentul dezvoltării jocului prin pase către coechipierii aflaţi în poziţii bune. Finalul partidei a fost unul în care nervii au cedat, Stoian văzând direct cartonaşul roşu în minutul 74, în vreme ce şi oaspeţii au avut un jucător eliminat, pe Istinie, însă acest lucru a contat mult mai puţin atâta vreme cât eliminarea sa a venit în ultimul minut de prelungiri.

Jiul Rovinari are puţin timp să digere această înfrângere pe teren propriu, prima din acest sezon, nu mai departe de marţi trupa lui Cătălin Trofin având un alt meci extrem de dificil pe propria arenă, atunci când este programată restanţa cu Minerul Mătăsari.

Jiul Rovinari – CSM Slatina 0-1 (0-1)

Stadion „Tineretului” Rovinari, spectatori: 1.000

A marcat: Rotaru (min. 42)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, Vulpe, Stanciu (min. 70 Popescu), Stoian – Fotescu, Şoşoi (min. 85 Meliţă). Antrenor: Cătălin Trofin.

CSM Slatina: Stănciulescu – Dinu, Ciobanu, Stănescu, Stoica –  Rada, Koko (min. 89 Săvulescu), David (min. 64 Mămăligeanu), Aria (min. 78 Istinie) – Şerban, Rotaru. Antrenor: Marius Popa.

Cartonaşe roşii: Stoian (min. 74) / Istinie (min. 90)

Arbitri: Dragos Istrate – Gabriel Dan, Raul Ghiculescu

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • fino spune:

    nu aveti nici o treaba. Cu antrenorii astia nu puteţi face nimik.

  • fino spune:

    norocul vostru cu voinea k altfel erati p locul 12. Cu blatistu de caprarescu nu faceti nimik. Podaru trebuie sa dea afara toti elefanti din echipa incepând cu trofin care nu se mai lasa, si cu amzucu care dribleaza prin alunecare, işi da mingea inainte si baga alunecare..

  • fino spune:

    si punetil p rascol principal k se pricepe la adus jucatori…

  • voinea sau rascol spune:

    NU INTELEG CE LEGATURA ARE CAPRARESCU CU ACEST MECI PT CA NA A APARAT EL DAR ASA SUNT UNII OAMENI TREBUIE SA DEA VINA PE ALTII CA SA SE POATA SCUZA EI . DESPRE SCHIMBATUL ANTRENORILOR POT SA VA ZIC CA PUTETI SA ADUCETI ORICE ANTRENOR SI REZULTATELE VOR FI ACEIASI.ASTA E MENTALITATEA JUCATORILOR LA NIVELUL ASTA.

  • gicu spune:

    SUNTETI PRAF TOTI . VA CERTATI CA PROSTII.

  • nino spune:

    fino sa ne *** *** la toti elefanti de la jiu rovinari jeg ce esti stim ca esti de la echipa!!!!!!!!

    • nicu spune:

      pai asa e elefantilor mai lasati-va odata k nu mai puteti nimic. mai lasati si p alti sa joace k din cauza voastra nu pot juca. o sa va vad azi cu matasariul k e ultima sansa sa mai puteti face ceva… si vezi amzucule k sunt cu ochii p tine sa nu dai iara p langa ea. si bagati-l p capra k e prieten cu astia la matasari.

  • nino spune:

    nicu micu vino sa ne vedem fata in fata, daca te tine si esti asa tare in gura te astept azi la stadion!!jegu dracu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.