RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eremia şi Drăgănescu vor arbitra meciul Rulmentul Braşov – U Jolidon Cluj

/ 4 martie 2011

Dacă la fotbal, în ciuda faptului că Pandurii joacă în prima ligă de mai bine de cinci ani, niciun arbitru gorjean nu a mai ajuns să oficieze de foarte mulţi ani în primul eşalon, la handbal judeţul nostru este reprezentat la cel mai înalt nivel şi de o echipă de arbitri.

Adrian Eremia şi Anton Drăgănescu este deja unul bine sudat, cu multe partide arbitrate în Divizia A, dar şi cu destul de multe la care au oficiat în ultima vreme la nivelul Ligii Naţionale, atât la feminin, cât şi la masculin. Cuplul de arbitri gorjeni Eremia-Drăgănescu va putea fi urmărit la lucru în direct la Digi Sport într-o partidă în care Rulmentul Braşov şi U Jolidon Cluj se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 12:30, în cadrul etapei a XVIII-a a LIgii Naţionale de handbal feminin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • nick55 spune:

    va rog sa observati si pleiada de tineri arbitrii crescuti de cei doi! bravo lor pentru munca depusa cu tinerii care acum sunt la divizia A si sper sa poata continua sa creasca tineri care sa le calce pe urme cat mai curand posibil! felicitari baieti!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.