RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenament oficial cu ciucanii

/ 27 februarie 2011

Energia nu a a avut probleme în a-şi apropia victoria în meciul cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc câştigând meciul cu penultima clasată cu scorul de 87-70.

Trupa lui Nikolic  s-a desprins destul de greu, dar s-au apărat bine în prima repriză şi au intrat la cabine cu un avantaj de 14 puncte. Sfertul al treilea a fost unul foarte bun pentru echipa gorjeană, Troupe s-a dezlănţuit marcând 12 puncte, iar Energia avea un avans de 31 de puncte înaintea ultimelor 10 minute. Chiar dacă l-a pierdut pe Darby, care a acumulat cinci greşeli personale în sfertul trei, Energia a început excelent şi sfertul patru. Oluic a fost extrem de spectaculos sub ambele panouri reuşind în doar câteva minute trei capace care au ridicat sala în picioare, iar după un coş de trei puncte reuşit de Lupusavei Energia a ajuns să conducă cu 40 de puncte, scor 82-42. A fost momentul în care Slobodan Nikolic a decis să trimită pe parchet rezervele, doar Stefan Nikolic, dintre titulari, fiind păstrat pe teren. Efectul a fost dezastruos pe tabelă, asta chiar dacă cele aproape şapte minute jucate de rezerve nu au fost suficiente pentru ca oaspeţii măcar să gândească la altceva decât reducerea ecartului. În aceste minute de final, doar Nikolic şi-a mai trecut în cont cinci puncte, în vreme ce BC Perla Harghitei a reuşit 28 de puncte, contraperformanţa Energiei din această perioadă de final a meciului fiind cu atât mai umilitoare cu cât nici la oaspeţi nu mai erau pe teren toţi titularii, Gliga, Alionescu sau Bratoloveanu jucând contra altor anonimi precum Roşu, Pop, Cormos sau Madaras.

După acest meci rămâne doar victoria Energiei, importantă în sensul că este una care dă moral înaintea meciului de la Craiova, şi încă o performanţă reuşită de Rafal Bigus, pivotul polonez trecându-şi în cont un nou double-double cu 10 puncte şi 10 recuperări în condiţiile în care a jucat doar ceva mai mult de o repriză.

Energia Rovinari – BC Perla Harghitei 87-70 (15-9, 26-18, 27-10, 19-33)
Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 750

Energia: Troupe (20), Lupusavei (6), Gliga, Darby (14), Bratoloveanu, Oluic (10), Alionescu, Mocanu (8), Bigus (10), Stefan Nikolic (19). Antrenor: Slobodan Nikolic.

BC Perla Harghitei: Hannah (4), Cormos (2), Samoilă (10), Coleman (12), Roşu (6), Pop (2), Biro, Levine (5), Tucker (23), Huffman (3), Madaras (3). Antrenor: Laszlofy Botond.

Arbitrii: Doru Vinasi, Liviu Ioniţă şi Cătălin Manu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.