RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş şi-a obligat jucătorii să le facă cinste celor de la Jiul

/ 17 februarie 2011

După meciul pierdut de Pandurii la Rovinari, antrenorul Petre Grigoraş a băgat mâna în propriul buzunar şi a dat o mică primă celor de la Jiul, însă banii i se vor întoarce după ce jucătorii săi vor face o chetă.

Grigoraş s-a ridicat de la masă, a vorbit cu Voiculeţ, căpitanul de echipă al Pandurilor la acest meci, şi l-a însărcinat cu strângerea a cinci sute de lei. Antrenorul Pandurilor n-a aşteptat ca această sumă să fie strânsă şi a acordat mini-prima pentru rovinăreni din buzunarul propriu, banii primindu-i Amzucu, Grigoraş felicitând echipa din Rovinari pentru ambiţia cu care au evoluat. Amzucu a luat banii în numele coechipierilor, ei urmând a fi folosiţi la o masă pe care echipa o va lua împreună.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Andrei spune:

    cu pandurii 2 deasta nu jucau de frica ca pierd si o sa iasa mare scandal 😀 na ca nici jiu nu e mai prejos 😀

    • Nu pot sa cred ca in judetul asta sunt oameni asa de rai ce bucurie a luat pandurii bataie nu var fii rusine la severin nu se duce unul sai sustina rusine voua care ziceti ca tineti cu pandurii lasatine in pace . hai pandurii sper sa radem de aia care ne vor raul pe 21 mai cand sper si sunt sigur ca ne vom imbata de fericire ca suntem in liga1 ptr al 6 an consecutiv hai pandurii

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.