RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Ciobanu, transferat ilegal de federaţie?

/ 13 februarie 2011

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte dreptul de joc al lui Ionuţ Ciobanu, jucător devenit liber de contract în mod misterios în opinia sa, Gore Popescu spunând că jucătorul avea drepturile salariale plătite la zi.

Gore Popescu spune că nu îşi face iluzii în privinţa schimbării rezultatului înregistrat în teren, dar susţine că legitimarea lui Ionuţ Ciobanu este cel puţin suspectă şi nu respectă regulamentele în vigoare: „Nu comentez acest joc, pe care l-am pierdut, să fim sănătoşi. Nu mă gândesc să câştigăm la masa verde. Am fost în teren, am pierdut, la revedere! N-am avut cu cine să jucăm, pe cine să punem pe bancă. Dar, în legătură cu Ionuţ Ciobanu, i-am avertizat pe cei de la CSM Bucureşti înaintea meciului că transferul acestuia s-ar putea să nu fie un transfer valid. Vom vedea ce va fi. El era cu plăţile la zi. Federaţia ne-a trimis înştiinţare că până pe 28 să fim cu plăţile la zi, iar pe 24 i-am plătit încă un salariu lui Ciobanu pentru a fi la zi, pentru a nu avea probleme, şi totuşi el a fost declarat jucător liber”, a declarat preşedintele echipei gorjene.  Acesta mai spune că judecarea cazurilor ajunse la federaţie se face în funcţie de interese şi îl acuză în mod direct pe secretarul general al FRH: „Mi se pare o măgărie şi îmi asum toată responsabilitatea. Probabil vom merge mult mai departe şi în ceea ce-l priveşte pe domnul secretar general Marinescu, pentru că el este cel care face şi desface la Federaţia Română de Handbal. Am contestat, am trimis memoriul, a ajuns la domnul Gaţu, a citit şi aşteptăm… Nu înţeleg de ce atâta grabă să transfere jucătorul dacă nu sunt interese. Nu l-am contestat pe Criciotoiu, dar de data asta nu a fost corect. În Consiliul de Administraţie am să ridic problema la modul cel mai vehement posibil. Vrem handbal în România cu asemenea conducători. Nu se poate aşa ceva. Toate aceste lucruri concură la anumite nereguli. Sunt memorii depuse la care se gândesc să le dea drumul sau nu în funcţie de anumite interese. Şi cei de la Reşiţa au depuse memorii, dar se judecă pe 26. I-au lăsat să vadă dacă-şi revin cu banii sau nu. Dacă nu se va face dreptate în funcţie de regulament vom vedea dacă vom acţiona federaţia în justiţie. Eu spun că avem dreptate în acest caz în toate hârtiile”, a mai declarat Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.