RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Am reuşit să schimbăm puţin faţa acestei echipe”

/ 6 februarie 2011

Au mai rămas puţine zile până la debutul oficial al lui Liviu Andrieş în cel de-al doilea mandat al său la cârma Energiei, iar antrenorul gorjean are parte de un meci extrem de dificil, la Constanţa, în compania celor de la HCM. Andrieş remarcă faptul că jucătorii apţi sunt foarte bine pregătiţi din punct de vedere fizic, însă regretă faptul că are o serie de jucători indisponibili.

Reporter: Este gata Energia pentru reluarea campionatului?
Liviu Andrieş: Suntem pe un drum bun. În perioada de pregătire am fost campioni, acum rămâne să vedem ce se va întâmpla în meciurile oficiale. Sperăm că vom merge pe acelaşi drum deşi ne aşteaptă nişte meciuri foarte, foarte grele. Sperăm că vor reveni şi accidentaţii şi vom începe cum trebuie acest retur de campionat.

Rep.: Revine vreunul dintre cei accidentaţi la meciul de la Constanţa?
L.A.: La meciul cu Constanţa se pare că nu vom conta pe accidentaţi, se pare că nici pe Enache nu-l vom avea pentru că are un examen. Ne vom duce foarte descoperiţi la Constanţa, dar asta e… Din această cauză am încercat ca în al doilea meci cu Potaisa, în repriza a doua, să folosesc o altă formulă de joc. Nu avem ce face, trebuie să ne ducem şi să ne jucăm şansa pentru că acesta este sportul.

Rep.: Este Udriştoiu o surpriză plăcută pentru tine?
L.A.: Udriştoiu nu este o surpriză pentru mine. Ştiam că are calităţi şi experienţă în Divizia A. Încă mai are de lucru şi ar mai fi avut nevoie de un plus la fizic. Eu zic că ne poate ajuta. Sunt mulţumit de cei doi copii pe care i-am folosit.

Rep.: Cum comentaţi aceste două jocuri amicale cu Potaisa Turda?
L.A.: Au fost două meciuri amicale bune, în care a fost nevoie să punem osul la muncă. Altfel, doar cu simpla prezenţă, nu puteam să câştigăm. Remarc întreaga echipă. Fiecare ştie să-şi facă treaba. Suntem pe un drum bun ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în această iarnă.

Rep.: La ce mai este de lucrat la Energia?
L.A.: Minusuri sunt mai multe. Mai avem multe de învăţat, iar timpul a fost destul de scurt. Eu sunt bucuros că şi în această perioadă destul de scurtă am reuşit să schimbăm puţin faţa acestei echipe, să avem o altă viteză de joc, altă mişcare şi altă dăruire în teren.

Rep.: În aceste meciuri apărarea nu a fost prea agresivă, se vor schimba lucrurile atunci când Energia va juca în meciurile oficiale?
L.A.: E nevoie de o apărare mult mai agresivă la meciurile din campionat pentru că atunci dăm de alte echipe, de alţi jucători, cu altă experienţă şi mai puternici din punct de vedere fizic. Vor fi mult mai grele acele jocuri. Sperăm că cu o mobilizare exemplare şi cu dăruire din partea băieţilor să putem să facem lucruri bune.

Rep.: Sunt pregătiţi jucătorii să facă faţă unui joc întreg la Constanţa având în vedere faptul că nu prea aveţi rezerve?
L.A.: Nu avem ce face, la lotul pe care-l avem băieţii sunt obligaţi să ducă în teren un meci întreg. Şi cred că suntem pregătiţi să facem asta şi va ieşi bine.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • fan handbal & basket spune:

    D-le Cristi constantinescu puteti sa ne spuneti cand are loc meciul de handbal al Energiei cu csm bucuresti, dar cel de baschet? e cumva cuplaj sportiv in sala polivalenta? Multumesc anticipat pt un eventual raspuns imediat!

    • Meciul echipei de handbal cu CSM Bucureşti a fost reprogramat de federaţie pentru duminică, 13 februarie, la ora 12:00. Cererea de amânare a fost depusă de Energia, care a dorit mai mult timp de recuperare după meciul de la Constanţa, conducerea dorindu-şi însă ca meciul să se joace după amiaza, lucru cu care însă nu au fost de acord cei de la CSM Bucureşti. Nu vom avea parte de cuplaj in această săptămână pentru că meciul de baschet Energia – CSU Sibiu este programat sâmbătă, de la ora 18:00.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.