RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Robert Bălăeţ: „Sperăm ca Mingote să fie complet refăcut şi apt 100% la ora primului meci oficial”

/ 4 februarie 2011

Despărţit de scurtă vreme de cariera de jucător, actualul director sportiv al Pandurilor, Robert Bălăeţ, înţelege problemele lui Mingote şi crede că acesta va reveni în curând la antrenamente şi va fi în poarta gorjenilor la meciul cu Oţelul.

Bălăeţ spune că a trecut şi el printr-o accidentare similară cu cea a lui Mingote şi ştie că portughezului nu-i este uşor, dar ştie şi că este un profesionist 100%: „Mingote e deja la Mogoşoaia, se tratează şi sperăm să fie bine până la final şi să fie complet refăcut şi apt 100% la ora primului meci oficial. Eu ştiu prin ce trece el pentru că am avut aceeaşi problemă. Are deja 20 de zile de când are problema asta, mie mi-a trecut mai repede, dar problemele diferă de la organism la organism. Oricum, Mingote nu e omul care să tragă chiulul. Când va fi OK, el va reveni pe teren”.

Chiar dacă problemele lui Mingote îl vor împiedica să fie prezent la reluarea campionatului în poarta Pandurilor, Bălăeţ spune că nu se teme cu tinerii portari aduşi în această iarnă de gorjeni: „Eu am mare încredere şi în ceilalţi doi portari şi spun că nu mi-ar fi frică să joc cu Lazar în poartă. Şi nici cu Horvat, dar el are mai mult de lucrat pentru că are experienţă mai puţină şi nu a avut antrenor specific în ultima vreme, lucru care se simte”, a mai declarat directorul sportiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.