RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bălăeţ a accepat postul de antrenor al portarilor

/ 25 iunie 2010

Robert Bălăeţ a acceptat întoarcearea în iarbă, nu ca jucător, ci în calitate de antrenor al portarilor de la Pandurii.

Bălăeţ, care în ultimul an a ocupat la Pandurii funcţia de director sportiv, a fost dorit de antrenorul Marius Baciu pe banca tehnică pentru a se ocupa de pregătirea portarilor din lotul echipei târgujiene: “Robert Bălăeţ va răspunde de tot cea ce înseamnă portari de la echipa mare în jos. Antrenorul cu portarii este un post foarte important pentru mine, o responsabilitate extraordinar de mare. Doar el va decide portarul care va intra în teren la prima echipă, dar va şi colabora cu un om special numit pentru portarii de la centrul de copii şi juniori”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Funcţia rămasă liberă după coborârea în iarbă a lui Bălăeţ i-a fost încredinţată lui Pompiliu Popete: “Funcţia pe care o îndeplinea Robert Bălăeţ până acum, adică legătura între club şi echipă va fi preluată de domnul Pompiliu Popete, care va avea titulatura de director sportiv. De asemenea, domnul Popete va fi responsabil şi cu delegările, dar şi cu licenţierea”, a declarat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.